070-532 48 14 info@webpunkten.se

WebPunkten

Låt oss producera er webbplats.

Kundcase

Responsiv design

Vi mobilanpassar er webbplats.

Mobilanpassning?

Sökmotoroptimering

Vi sökoptimerar er webbplats.

Sökbar?

Webbdesign

Vår webbyrå tar fram en design som är unik för ert företag.  Vi utgår ifrån er grafiska profil så att besökaren känner igen ert varumärke från övrig marknadsföring.

Responsiv design

Vi skapar en design som är optimerad utifrån det media besökaren använder när dom besöker er webbplats så som med dator, tablet/läsplatta eller mobil.

Sökmotoroptimering

Vi sökoptimerar er webbplats för sökmotorerna och kopplar ert Google account till Google Analytics så att ni kan följa besöksstatistiken. Vi har även samarbete med  www.Jajja.com

Wordpress/CMS WP

WordPress är ett open source CMS och en webblösning som efterfrågas av många av våra kunder. Vi erbjuder även vårt eget CMS för uppdatering av er webbplatsen, detta har inga gränser endast er/vår fantasi.

Intranet/Kundwebb

Låt dina kunder eller personal ta del av lösenordsskyddad information som endast är avsedd för dom. Som inloggad visas anpassad information som dokument, priser, avtal, tidsplanering och nyheter…

Helhetslösning

Vår webbyrå samarbetar med duktiga Copywrighters, fotografer, filmare, animerare, AD, m.fl. Genom detta samarbete erbjuder vi er alla olika delar i er marknadsföring från idé till webbplats.


WebPunkten tar er genom alla leden från skiss till en stilren, responsiv, sökmotoroptimerad webbplats som representerar er och ert företag på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss nu!

Vårt arbetssätt

Idémöte

Vi träffas och tittar igenom ert befintliga material och lyssnar på era önskemål. Vi visar idéer och kommer med förslag på funktionalitet och upplägg/struktur.

Designskiss

WebPunkten arbetar fram en designskiss utifrån det vi kom fram till på idémötet. Vi presenterar designskissen i JPG-format via e-post, skissen använder vi som diskussionsunderlag för att arbeta vidare och hitta det rätta utseendet för er webbplats.

Demowebb

WebPunkten skapar en demowebb, så att ni kan testköra er nya webbplats innan den lanseras på Internet.

Google meddelade

att från och med den 21 april 2015 kommer dom att premiera mobilvänliga hemsidor vid sökningar i mobilen. Detta innebär i praktiken att hemsidor som inte är mobilanpassade syns sämre vid mobila sökningar på Google än vad gjorde innan.

Mobilanpassad webbplats?

Kontakta oss så träffas vi och ser hur ni kan optimera er webbplats för smartphones.